Login | Register
SearchMy Stuff
My ProfileMy PreferencesMy Mates RSS Feed
1 2
4 5 ... 14 15
Reply to Topic
Author Discussion

missdiane

13,952 posts

129 months

[news] 
Thursday 26th March 2009 quote quote all
clap
it's either [pic] or [img] some links already have the img bit in it.
plus it's a forward slash on the closing format [img] [/img]

valve bounce66

2,422 posts

94 months

[news] 
Thursday 26th March 2009 quote quote all
tiny pics good,one i took last week.



xD-Spuddy-xD

352 posts

71 months

[news] 
Thursday 2nd April 2009 quote quote all
Just a test wink


blackiepaul

1,811 posts

74 months

[news] 
Sunday 19th April 2009 quote quote all
Test


oceantools

248 posts

71 months

[news] 
Tuesday 21st April 2009 quote quote all

Advertisement

SXi Lad

2,735 posts

69 months

[news] 
Tuesday 21st April 2009 quote quote all
tinypic.com already comes with the , which is handy.

unrepentant

15,512 posts

136 months

[news] 
Saturday 9th May 2009 quote quote all
How do you post multiple pics to your profile?

fatboy18

9,532 posts

91 months

[news] 
Saturday 9th May 2009 quote quote all
unrepentant said:
How do you post multiple pics to your profile?
im still trying to work that one out rolleyes

RacingPete

6,196 posts

84 months

PH Tech Boss Bloke

[news] 
Monday 11th May 2009 quote quote all
unrepentant said:
How do you post multiple pics to your profile?
You use the same code in the profile notes as you do here in the forums. So if you write

[img]http://www.somesite.com/someimage.jpg[/img]


Replacing the address with the file then you can add as many as you like into the page.

Though it is incredibly clunky at the moment and we are changing that very very shortly.

unrepentant

15,512 posts

136 months

[news] 
Monday 11th May 2009 quote quote all
RacingPete said:
unrepentant said:
How do you post multiple pics to your profile?
You use the same code in the profile notes as you do here in the forums. So if you write

[img]http://www.somesite.com/someimage.jpg[/img]


Replacing the address with the file then you can add as many as you like into the page.

Though it is incredibly clunky at the moment and we are changing that very very shortly.
Thanks Pete. thumbup Worked easily.

RacingPete

6,196 posts

84 months

PH Tech Boss Bloke

[news] 
Monday 11th May 2009 quote quote all
unrepentant said:
Thanks Pete. thumbup Worked easily.
Love that car... thumbup

The clunky bit is when you come to edit it... simple answer is don't at the moment till later in the week as it messes the whole formatting!

madbadger

9,835 posts

124 months

[news] 
Monday 11th May 2009 quote quote all
To avoid massive pictures I normally resize in MSpicture manager to 800 wide. I'm sure this was a guideline size for uploading. This shrinks the picture down to a sensible file size before uploading to flickr. However when I post these pics they get resized again to around 500 wide and look a bit small on PH.

Any recommendations how to get them a better size?

fatboy18

9,532 posts

91 months

[news] 
Monday 11th May 2009 quote quote all
Ok I FN give up rage

So I go to my Profile, then to my Garage, Get to the bit where you write up a bit about your car. Then below that it says add Pic. I host the pics on www.webshots.com (no problem there) then cut and paste link to photo in box! I update my profile then have a look to see if the pic has come up! Still no pic banghead I have tried various combinations of [img] or [IMG] or [PIC] or [pic], None seem to work for me? I dont have a problem with posting up pics on the forum pages, but this Garage / Profile thing is driving me NUTS banghead

Mr Will

Original Poster:

12,194 posts

86 months

[news] 
Monday 11th May 2009 quote quote all
fatboy18 said:
Ok I FN give up rage

So I go to my Profile, then to my Garage, Get to the bit where you write up a bit about your car. Then below that it says add Pic. I host the pics on www.webshots.com (no problem there) then cut and paste link to photo in box! I update my profile then have a look to see if the pic has come up! Still no pic banghead I have tried various combinations of [img] or [IMG] or [PIC] or [pic], None seem to work for me? I dont have a problem with posting up pics on the forum pages, but this Garage / Profile thing is driving me NUTS banghead
As that box is expecting an image, you don't need any tags, just the direct link to the image for example: http://www.pistonheads.com/pics/members/68474-car....

If you are still having problems then post the link here and I'll troubleshoot for you!

thumbup

fatboy18

9,532 posts

91 months

[news] 
Monday 11th May 2009 quote quote all
Mr Will, I take my hat off to you Sir! Ive been trying to work out how to put those pics on my Garage for over a year!
I got rid of the [pic] / [img] stuff, and BINGO woohoo I can now see the pics biggrin

Thanks again
Mark.

Also this afternoon I worked out how to perform a Spell Check when posting in the Forums biggrin Up until now I have normally had a Dictionary on hand rolleyes I'm slowly getting the hang of this computer lark biggrin

ianqv

1,274 posts

93 months

[news] 
Monday 18th May 2009 quote quote all

Mr Will

Original Poster:

12,194 posts

86 months

[news] 
Monday 18th May 2009 quote quote all
You need to get rid of the spaces, like this:

ianqv said:
Take two.......

(quote me to see)


Hunky Dory

889 posts

85 months

[news] 
Friday 22nd May 2009 quote quote all
Just testing. Nothing to see here... smile



I'm new to this game, hope this works...

ETA - woohoo

Edited by Hunky Dory on Friday 22 May 16:41

Melman Giraffe

4,617 posts

98 months

[news] 
Wednesday 27th May 2009 quote quote all

E31Shrew

5,190 posts

72 months

[news] 
Wednesday 27th May 2009 quote quote all
Sorry...just testing
1 2
4 5 ... 14 15
Reply to Topic