PistonHeads.com Forum

Radiator Problem

Author
Discussion

Terrytt

Original Poster:

4 posts

47 months

Sunday 9th September 2012
quotequote all
Hi,
Can anyone help me with this - I fitted a new radiator to my motorbike and the fluid seems to be pouring out of this little L shaped thing on the side. I'd assumed that it would be some type of bleeding device, but it seems to be functioning as a hole at the moment.
I've enclosed a picture. The thing I'm talking about has blue antifreeze leaking out.
I'm looking for some suggestions about how to fill up my coolant system.
Thanks

RyanDD

70 posts

59 months

Monday 10th September 2012
quotequote all
does that have a pipe which connects to an expansion tank? was it on your old radiator?

Terrytt

Original Poster:

4 posts

47 months

Monday 10th September 2012
quotequote all
Hi Ryan,
no it wasn't on the old radiator, and it didn't have any other pipes connected to it.

marcus85

152 posts

57 months

Monday 10th September 2012
quotequote all
Looks like you have the wrong radiator. Either get it changed or blank it off.

ch427

2,049 posts

141 months

Monday 10th September 2012
quotequote all
maybe a multi fit rad, as said it will need to be blanked off
Advertisement

Terrytt

Original Poster:

4 posts

47 months

Tuesday 11th September 2012
quotequote all
I'm just a bit puzzled as to why this is fitted - surely it must have some purpose. It's definately the right radiator - it's taken me about 10 hours to fit (mods needed) so I'm not keen to change!!.
Thanks

PaulKemp

646 posts

53 months

Tuesday 11th September 2012
quotequote all
It's the right rad but took 10 hours to fit and has a pipe the other rad didn't.
It's the wrong rad mate.