Login | Register
SearchMy Stuff
My ProfileMy PreferencesMy Mates RSS Feed
Reply to Topic
Author Discussion

Don1

Original Poster:

10,988 posts

96 months

[news] 
Tuesday 9th October 2012 quote quote all
It's refusing to upload pictures, and bounces me back to the following page when I hit 'continue'...

Don1

Original Poster:

10,988 posts

96 months

[news] 
Tuesday 9th October 2012 quote quote all
It's now just refusing to allow photos to be added - it's just sitting there dumb.

JDog

20 posts

42 months

PH Techies

[news] 
Tuesday 9th October 2012 quote quote all
What size and type of image are you trying to upload? i.e. 1mb and .jpg, .png?

Don1

Original Poster:

10,988 posts

96 months

[news] 
Tuesday 9th October 2012 quote quote all
Under 5mb (as suggested), jpg. I've now set the adverts as live, and tried to edit the photos from there, but no dice.

Pheedbak

654 posts

105 months

[news] 
Tuesday 9th October 2012 quote quote all
Hmm can you try in a different browser?
Advertisement

Don1

Original Poster:

10,988 posts

96 months

[news] 
Tuesday 9th October 2012 quote quote all
SRWare Ion and <spits> IE are the same...

Don1

Original Poster:

10,988 posts

96 months

[news] 
Tuesday 9th October 2012 quote quote all
Right, tried it again, left it running (looking dead - nothing happening on the page), and after a good amount of time, it was up.

So probably a thing of me not seeing anything happening, and assuming it was dead, rather than waiting for it. Sorry! It might be worth getting a moving widget to show something is happening, or adding some text to that extent?

Pheedbak

654 posts

105 months

[news] 
Tuesday 9th October 2012 quote quote all
Aye thats exactly what we are implementing in the coming month. Thanks for waiting it out tho! And apologies you had to use IE <sadtimes>
Reply to Topic