Pictures of your Kit Car..?

Pictures of your Kit Car..?

Author
Discussion

Ken555

135 posts

211 months

Thursday 8th October 2020
quotequote all
I posted mine several years ago (2009), so I think an updated images is needed.



renmure

3,520 posts

190 months

Thursday 8th October 2020
quotequote all
This is still a work in progress but at least is recognisable now.
IVA next month.


magpies

4,859 posts

148 months

Friday 9th October 2020
quotequote all
Renmure - I do like that cool

magpies

4,859 posts

148 months

Friday 9th October 2020
quotequote all
I built this a while ago - 4WD Turbo 280 bhp

Chris Sideways

393 posts

218 months

Monday 12th October 2020
quotequote all
AK Cobra fitted with a tuned LS3 6.2ltr with 550 bhp smile




DoubleD

18,229 posts

74 months

Monday 12th October 2020
quotequote all
Nice. It even looks good with the roof on.

Chris Sideways

393 posts

218 months

Tuesday 13th October 2020
quotequote all
DoubleD said:
Nice. It even looks good with the roof on.
Thanks and I agree I actually prefer the look of it with the roof on smile

Biggy Stardust

1,357 posts

10 months

Monday 19th October 2020
quotequote all
Mine's a very long way from finished.


Edited by Biggy Stardust on Monday 19th October 16:12

tonycordon

254 posts

196 months

Monday 19th October 2020
quotequote all


My Realm C Type.

Blooders

35 posts

156 months

Friday 23rd October 2020
quotequote all
[url]
|https://thumbsnap.com/8xoCzucQ[/url]

MK indy with Nissan SR20DET engine (tight fit but it went in) rolling road mapped and tuned to 298hp. Me and my mate built it around 15 years ago, very impressed with the help from MK at the time. Still go going strong and a bit of a beast

Thevet

1,545 posts

199 months

Saturday 24th October 2020
quotequote all
Ultima I built back in 2004, crashed 2010, rebult by SS and Rusti, finally retrieved in 2018, still wating on final tune (and new clutch) but huge fun on the road




GMac1

123 posts

7 months

Tuesday 15th December 2020
quotequote all

This is one I owned from a good few years ago. Mk Indy with 2ltr pinto engine. Bought it from a chap in Liverpool & drove it all the way home to near Glasgow. Had a blast with this car & my kids loved it. Sold it on for a profit to a guy in Birmingham, he drove it back down. Noticed its been off the road a while now.
Hats off to the people who build these cars, just wish I knew how to put a kit car together.

WP999

21 posts

57 months

Tuesday 22nd December 2020
quotequote all
Great car. I had one around 2002 with a ZF gearbox and a lighter chassis. When I sold it, I think it was taken abroad. Wonder where it is now...

1987 Spyder Silverstone. Chassis #12 of 23. Mine for nearly 20 years. I recently built a new engine for it. Toyota 3SGE 16V. I finally got around to making a new ally bonnet too.



take-good-care-of-the-forest-dewey

1,461 posts

21 months

Tuesday 22nd December 2020
quotequote all
magpies said:
I built this a while ago - 4WD Turbo 280 bhp
What's the running gear? Is it mid engined?

Hiryu

161 posts

178 months

Wednesday 13th January
quotequote all
How about pictures...of PICTURES...of your car? Or is that a bit too overboard?

I had some metallic wall picture of the car made:



Also got into the Microsoft car calendar. Yesterday was the first Murtaya day:



and she got the December cover:

Hoonigan

2,030 posts

201 months

Wednesday 13th January
quotequote all
Hiryu said:
How about pictures...of PICTURES...of your car? Or is that a bit too overboard?
I’ll be up for that...

This months Classic & Sports Car magazine.


sleeky

82 posts

83 months

Thursday 14th January
quotequote all


Arrived yesterday!

Edited by sleeky on Friday 15th January 12:59

Paul Drawmer

4,494 posts

233 months

Friday 15th January
quotequote all
sleeky said:
Arrived yesterday!
You need to link to the picture directly - it can't be seen in your post.


Lordbenny

7,842 posts

185 months

Friday 15th January
quotequote all

sleeky

82 posts

83 months

Friday 15th January
quotequote all
Paul Drawmer said:
You need to link to the picture directly - it can't be seen in your post.
Ah, always shows fine when I preview, explains why no one ever replies to any pictures I put up! - just changed to thumbsnap.